Количество просмотров за прошлую неделю

вторник, 27 декабря 2011 г.

euro 2012


EURO 2012 / ЄВРО 2012
Туристов на Евро-2012 познакомят с \"умным\" Харьковом

Принимающий город Харьков представил свою имиджевую концепцию к Евро-2012.

В основе бренда города лежат графическое изображение (логотип), слоган, а также подробный справочник - бренд-бук.

За незаконное использование символики Евро-2012 - три года условно

Таков вердикт Галицкого районного суда города Львова, за не законное использование символики ЕВРО 2012.

Прокуратура Львова обвиняла предпринимателя в том, что он незаконно наносил на футболки символику чемпионата Европы по футболу 2012 года и логотип компании Nike (США).

Збірна України отримала суперників на Євро 2012

Національна збірна України з футболу у фінальній частині чемпіонату Європи 2012 року зіграє у групі D

Відбулось жеребкування команд-учасниць фінальної частини Євро-2012: Група А: Польща, Греція, Росія, Чехія Група В: Нідерланди, Данія, Німеччина, Португалія Група С: Іспанія, Італія, Ірландія, Хорватія Група D: Україна, Швеція, Франціїя та Англія.

2,5 млрд жителів Землі побачить проморолик про Україну

Серія рекламних роликів до Євро 2012 транслюватиметься на CNN, BBC World News, National Geographic channel (Nat Geo Wild), FOX, Sky Sports, SkyNews та Eurosport.

Потенційна аудиторія каналів складає понад 2,544 млрд осіб у Європі, Африці, Азії, Австралії, Північній і Південній Америці та Близькому Сході.

Волонтери УЄФА: перші рекорди

Майже 24 тисячі кандидатів, 142 країни світу. Конкурс – 4 добровольці на місце

Волонтерська програма УЄФА Євро-2012 в Україні та Польщі перевершила всі очікування та встановила нові рекорди.

Харків матиме єдину транспортну систему

Головними механізмами, які хочуть впровадити міська влада до Євро-2012 - це єдиний диспетчерський центр і нова система оплати проїзду.

У квітні 2012 року в місті Харкові буде працювати єдина транспортна система.

Шенген можна буде оформити у Івано-Франківську

14 листопада у Івано-Франківську Польща відкриє пункт прийому візових анкет

Адреса пункту прийому візових анкет: м.

ДАІ спілкуватиметься англійською

\"Ми поставили мету, щоб принаймні 90% наших співробітників, які працюватимуть під час Євро-2012, могли зрозуміти іноземця, який буде звертатися англійською. Для цього ми організували навчання\", - Володимир Резніков, заступник начальника Управління ДАІ МВС України.

За словами Володимира Резнікова, заняття у підрозділах проводять професійні викладачі англійської.

Ціна туру на ЄВРО 2012 складе від 1,5 - 2 тс євро

За оцінками експертів, чемпіонат по футболу в Україні відвідають близько мільйона вболівальників.

Керівник \"Турінформ Закарпаття\" Олександр Коваль прогнозує, що для іноземців, орієнтовна вартість туру складе 1,5 - 2 тис євро, окремі пропозиції можуть бути й дорожчими, тривалість туру від 7 до 10 днів, вартість з ціною перельоту.

Маркування допоможе орієнтуватись в Донецьку

В Донецьку спеціальні інформаційні таблички допоможуть іноземним гостям знайти дорогу до головних єврооб'єктів під час проведення \"Євро 2012\"

У рамках підготовки Донецька до чемпіонату Європи 2012 по футболу поруч з \"Донбас Ареною\" на основних маршрутах руху футбольних вболівальників, з'являться спеціальні інформаційні вказівники, котрі допоможуть іноземцям знайти шлях до головних об'єктів чемпіонату по футболу.

Туристы в Украине заблудятся

В информационном агентстве \"Наш Продукт\" состоялась пресс-конференция на тему: \"Язык до Киева не доведет: сотни тысяч интуристов-\"беспризорников\" рискуют заблудиться в Украине во время ЕВРО-2012\"

В ходе пресс-конференции представители проекта \"Украина для гостей\" и Центра потребительского контроля \"ЧЕК\" ознакомили журналистов с результатами исследования качества информационной поддержки в Украине иностранных туристов, которые приедут на финальную часть чемпионата Европы по футболу 2012.

Чи приживеться секс-туризм в Україні!?

Експерти прогнозують ріст популярності секс туризму в Україні, у зв\'язку з проведенням Євро 2012

З наближенням чемпіонату Євро 2012, значно зростає інтерес до України, як з боку тих хто організовано контролює ринок секстуризму так і з боку представниць древньої професії.

Львів відкриває стадіон до Євро 2012

До відкриття стадіону \"Арена Львів\" залишилося лічені години.

Під час футбольних матчів, концертів та розважальних заходів спортивна арена Львова прийматиме понад 30 тис.

Гімн уболівальників на Євро 2012 заспіває Руслана

Під час церемонії відкриття футбольного стадіону в Львові відбудеться прем\'єра нової пісні Руслани Давай грай!, яку співачка присвятила прийдешньому Євро-2012.

Ідея та форма пісні - масова, стадіонна, музично-танцювальна \"кричалка\", яку легко могли б співати всі глядачі на трибунах.

Коровы в Карпатах не готовы к Евро 2012

Несмотря на рост интереса к развитию инфраструктуры, строительство новых стадионов, аэропортов, дорог в Украине на кануне Евро 2012, до сих пор не ведется работа с местным населением по вопросам безопасности на дорогах.

Корова в Украине не считается священным животным, но на горных участках Украинских Карпат, у этих животных особенные права.

Польша готовится к Евро 2012

По данным экспертов рынка, в Польшу на Чемпионат Европы по футболу Евро 2012 приедет более 1 миллиона болельщиков из разных стран.

Какие предложения подготовили для них страны-хозяева Чемпионата? В Польшу на Чемпионат Европы по футболу Евро 2012 приедет более 1 миллиона болельщиков из разных стран.

На стадіонах заборонили палити

Під час проведення в Україні і Польщі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року на стадіонах турніру буде введено заборону на куріння та реалізацію алкогольних напитків.

Про це повідомив операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

Під час Євро 2012 порушників судитимуть на стадіонах

Вирок для іноземців - депортація з країни впродовж 24 годин без права на оскарження.

Верховна рада України прийняла відповідний закон, згідно з яким уболівальників, котрі скоїли правопорушення, судитимуть прямо на стадіоні й за пришвидшеною процедорую.

Харків визначив хто поселятиме на Євро 2012

В Харкові розміщенням вболівальників під час Євро-2012 займатиметься приватне акціонерне товариство \"Гамалія\".

Відповідний меморандум про співпрацю підписаний між виконавчим комітетом Харківської міської ради та керівництвом компанії у п''ятницю, 1 липня, повідомляє прес-служба ХМР.

Більше 11 тис єврофанів приїде до Харкова

Із необхідних 10067 місць у Харкові зарезервовано 11056 місць

Очікується, що покрити існуючий дефіцит місць для розміщення євровболівальників євроміста мають за рахунок гуртожитків, профілакторіїв, хостелів, приватних апартаментів та малобюджетних готелів, які будуть реконструйовані та підготовлені до Євро.
Источник http://chilinews.ru/223-euro-2012.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий